вторник, 13 ноември 2012 г.

Инспектираха разширението на пътя в участъка Сарафово-Поморие

13.11.2012



Написано от: Burgas24.bg

Народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Иван Вълков провериха на място извършването на ремонтните дейности по разширението на пътя в първия участък Сарафово - Поморие.

"Разширението на участъка Сарафово-Поморие и превръщането му в четирилентов път продължава. Проведохме нужните разговори и имаме уверението, че работата по обекта няма да бъде спряна заради откритата в участъка археология. Смятам, че ще намерим адекватен механизъм за съвместна работа с археолозите, които ще наблюдават ремонтните дейности, и сроковете за изпълнението на проекта ще бъдат спазени", коментира бургаският депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев.

"Работата по отсечката Сарафово-Поморие вече е факт. Въпросният пътен участък е от огромно значение за Бургаски регион, с разширението му ще се облекчи трафикът и ще бъде повишена пътната безопасност", сподели Иван Вълков, който е и председател на парламентарната Комисия по информационни технологии и съобщения. Следващият етап, към който народните представители от ГЕРБ-Бургас са насочили усилията си, е ускорение на процеса по стартиране на строителството на обходите при Ахелой и Поморие. Стартът на разширението на пътя Бургас-Слънчев бряг бе даден в края на месец септември тази година. Средствата за отсечката Сарафово - Поморие са отпуснати от държавния бюджет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!