събота, 6 септември 2014 г.

Такси набута руснаци в тресавище край Сарафово, шофьорът блокиран в калта

06.09.2014 събота

Такси набута клиентите си – руснаци, в калта между солниците и бургаския квартал Сарафово и вече денонощие не може да излезе от там. Шофьорът качил вчера около обяд чужденците и трябвало да ги закара в квартирата им в Сарафово. Точно по това време над Бургас се изсипа порой, а кръговото кръстовище на входа на Сарафово беше блокирано, заради наводнение. За да избегне тапата, водачът решил да прояви хитрост и потеглил по черния път край солниците към гробищата на квартала. Проливният дъжд обаче направил преминаването там невъзможно, нивата се превърналата буквално в тресавище.

„Колата била направо в кален капан, но шофьорът упорито искал да мине от там. Заседнали са”, коментираха днес очевидци. След като дъждът спрял, таксиметровият водач повикал трактор да го изтегли. Това обаче усложнило положението, защото машината направила огромни коловози край колата, което допълнително я блокирало в нивата. След четири часа кошмарен престой в полето, чужденците решили да тръгнат пеша към главния път от центъра на Бургас към Сарафово. Достигнали до него целите в кал и изтощени, след което си повикали друго такси, за да ги прибере на сухо.

Днес злополучното такси все още е в нивата край Сарафово, а шофьорът е там, страхувайки се да остане без надзор заседналата кола.

Източник: Флагман.бг






Изпратете на вашите познати и приятели във Facebook.

1. Натиснете бутона Изпрати.
2. Добавете хората на които искате да изпратите статията.
3. Натиснете бутона изпращане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!