понеделник, 20 октомври 2014 г.

Пътувайте в автобус № 15 , снимайте и печелете награди

20.10.2014 понеделник


Обявиха фото конкурс за снимка в автобуса.

Ако фотографията е Вашата страст, то тогава имате шанс да спечелите доста награди, като изпратите свои авторски снимки в Конкурс за снимка в автобуса на тема "Да прекося града зелено". 

Фотоконкурсът  е отворен за всички фотографи - любители и професионалисти. В състезанието за най-оригинална фотография в автобус ще имат възможност да се включат всички граждани на Бургас, както и любители на бургаския градски транспорт, които проявяват интерес към темата. Не се изисква такса за участие. Всеки участник може да изпрати до 3 фотографии. Файловете трябва да отговарят на следните условия: JPG или TIFF с размери минимум 2000/1500 пиксела при 72 dpi или 3 Mpix или 2000/3000 пиксела при 72 dpi или 6 Mpix. Няма ограничения за вида на камерата, която използвате, или техниките, които се използват за получаване на крайния резултат на Вашата снимка.

Крайният срок за изпращане и приемане на творбите е до 24 октомври 2014 г., включително. Преди да изпратите своите фотографии, моля, запознайте се с условията за участие в конкурса /прикаченият файл долу/.

Натиснете ТУК

Източник: Община Бургас







Ако смятате, че тази публикация е интересна, изпратете я на ваши приятели във Facebook.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!