петък, 3 октомври 2014 г.

Иван Вълков се срещна с жителите на кв. Сарафово

03.10.2014 петък




Кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в Бургас Иван Вълков се срещна с жителите на кв. „Сарафово” и обсъди с тях как ще се промени и модернизира визията на един от най-новите и привлекателни квартали в Бургас. Общинският ръководител на ГЕРБ бе придружен от териториалния директор Пенка Паспалева, старши експерта към ТД „Изгрев” Ниделин Недялков, кандидатите за депутати Николай Иванов и Тодор Михалев. В препълнения новооткрит пенсионерски клуб освен възрастни хора бяха дошли и много семейства, които да се запознаят с акцентите от регионалната програма на ГЕРБ.

„В листата ни са включени само местни хора, защото с времето това е доказаната успешна формула за работа при нас. Само хора, които са от региона, знаят какви са проблемите на жителите по населени места и това ги мотивира да работят за тях още по-активно. Затова се надяваме отново да подкрепите ГЕРБ по пътя към европейско развитие на България”, заяви Иван Вълков.

Пред присъстващите той коментира, че сред основните приоритети, свързани пряко с квартал „Сарафово“ са изграждането на шумоизолираща стена между летище Бургас и населеното място и обходите на града, осъществяване на проекта за крайбрежен парк и велоалеята, която да води до морския град, довършване на четирилентовия път Бургас-Слънчев бряг.

„Едно от най-важните неща, които ще се случи съвсем скоро, е завършването на рибарското пристанище в квартала. Като народните представители през годините активно работихме с колегите ми от бургаската група на ГЕРБ за реализацията на този проект. Очаква се скоро да бъде изградена и улица, която да отвежда до пристанището”, заяви Иван Вълков.

Той коментира с местните жители възможността за изграждане на още една спирка на градския транспорт, която да удължи маршрута на автобуса. В ОбС-Бургас вече е входирана докладна по темата от съветника от ГЕРБ Красимира Маркович.

„Запознат съм с друг казус, който ви вълнува – новият бъдещ  квартал на Бургас „Кюшето”. Има изготвен ПУП, от МЗХ са преотредили земите. В момента обаче проектът е спрян заради подадени жалби и се надяваме в кратки срокове да приключи обжалването, за да се даде зелена светлина на проекта. Ще работим и за разширение на пречиствателната станция в квартала”, коментира Иван Вълков.

Източник: Партия Герб 






Изпратете на вашите познати и приятели във Facebook.

1. Натиснете бутона Изпрати.
2. Добавете хората на които искате да изпратите статията.
3. Натиснете бутона изпращане.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!