вторник, 2 декември 2014 г.

Жители на бургаския кв. "Сарафово": Гърмят ни телевизорите от токови удари

Агенция за Недвижими имоти



02.12.2014 вторник




Снощи от 18,45 до 20,50 часа нямаше ток, постоянно сме подложени на тормоз от EVN оплаква се наш читател
EVN за пореден път влуди жителите на бургаския квартал „Сарафово“. Редакционната поща на Флагман.бг бе залаята с оплаквания за това, че хората са останали на тъмно и студено в продължение на два часа. През това време е имало три токови удара, които са изправили на нокти хората, живеещи в този край на града.

"Гърмят ни телевизорите, хладилниците, срамота е. Като си плащаме сметките никой не ни пита имаме ли пари или нямаме, доволни ли сме или не. Правят каквото си поискат", пише Цонка Иванова.

„ Енергодружеството се оправда за пореден път с авария по далекопровода. Страх ни е да не ни оставят както миналата година над 30 часа без електричество, за което предполагам помните и писахте“, казва  Стоян Пушков.

От своя страна от EVN обясниха за Флагман.бг, че техни техници са се отзовали веднага на сигнала за аварията. Служителите работели дълго време по отстраняването на проблема. Оттам уточниха, че  хората трябвало да бъдат спокойни, тъй като елетроразпределителното дружество било готово за работа в зимни условия.

„Обмисляме варианти за сезиране на комисията за защита на потребителите и изпращането на колективни жалби“, пише още мъжът.

Източник: Флагман.бг






Ако смятате, че тази публикация е интересна, изпратете я на вашите приятели във Facebook.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!