понеделник, 1 декември 2014 г.

Петгодишно момиченце от Сарафово помисли водка за вода и я изпи

Агенция за Недвижими имоти



01.12.2014 понеделник



5-годишно момиченце изпило 200 грама водка, защото я помислило за вода. Водката била в бутилка, оставена на масата, в дома на семейството. Детето ожадняло, взело шишето от кухненския плот и изпило алкохола. В този момент изпищяло и започнало да вика родителите си от съседната стая.

Семейството живее в квартал "Сарафово", на 10 минути път от Бургас. Майката и бащата обезумели от страх, грабнали момиченцето и с личния си автомобил стигнали до Спешното. Бащата карал бясно, а влизайки в отделението викал: "Спасете детето ми!".

"Родителите дойдоха навреме. Направихме промивка на стомаха. В момента няма опасност за живота на детето, в задоволително състояние е. Шокът е овладян в реанимацията и сега то е в детското отделение", заяви  д-р Димче Миладиновски, който се грижи за момиченцето. Той каза, че закъснение в подобен случай може да доведе до неврологичен дефицит, дихателна парализа и смърт.

Днес в "Сарафово", хората бяха чули новината за детето на 5 годинки, което пило водка, но не знаеха, че е от техния квартал.

Източник: вестник Труд






Изпратете на вашите приятели във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!