петък, 16 януари 2015 г.

В Сарафово доволни от общинската администрация,чакат само шумоизолиращата страна

16.01.2015 петък



Изграждането на шумоизолираща стена край Летище Бургас и обръщало за автобус №15 бяха единствените въпроси поставени от жителите на кв. Сарафово по време на общественото обсъждане на бюджет 2015.

Проектите за тази година бяха представени от зам. кмета по европейски политики и околна среда Атанаска Николова, директорът на Дирекция "Строителство" Чанка Коларска, на "Обшински имоти" Живко Иванов и от общинските съветници Красимира Маркович и Георги Кузманов.

"След сложни преговори беше подписано споразумение между Агенция пътна инфраструктура, Летище Бургас и Община Бургас и строителството на стената ще започне тази година", обясни зам.-кметът Николова. През 2015г. ще бъде решен и проблема с липсата на изграждането на обръщало на автобус № 15 в края на главната улица "Ангел Димитров", която стига до новите квартали.

Относно строителството на канализацията на новите два квартала "Овошките" и "Манастирско", Николова заяви,че проектът е внесен в МОСВ и очаква финансиране след .отварянето на оперативната програма.

Източник: Община Бургас






Изпратете на вашите приятели във Facebook.





Агенция за Недвижими имоти