събота, 16 януари 2016 г.

Намериха изчезналото куче Мерилин от Сарафово

16.01.2016 събота


Снимка:Доли Стефанова
След повече от 5 месеца търсене жителката на Сарафово Доли Стефанова успя да намери изчезналото си кученце съобщиха от сайта ТОП НОВИНИ БУРГАС. Малкото четириного, на име Мерилин, е било продадено на пазара за животни в Стара Загора. Купено е от старозагорско семейство през октомври м.г.

Преди седмица новите стопани на Мерилин попадат на материал относно нея в социалната мрежа. Прочитат, че домашният любимец се издирва, и пред тях се явява дилема какво да правят. Те вече са се привързали към Мерилин и им е свидна, а от друга страна се притесняват, че е открадната. В крайна сметка взимат тежкото решението да се разделят с кученцето и да го върнат при нейната стопанка.

„Много съм щастлива от факта, че все още са останали съвестни и отговорни хора, които са взели решение да върнат кучето, макар да имат дечица, които също не искат да се разделят с него. Обадиха ми се, пратиха ми снимки и аз отидох в Стара Загора и го получих”, разказва през сълзи Доли Стефанова и благодари на Бог, че чудото се е сбъднало.

Източник: topnovini.bg






Агенция за Недвижими имоти