сряда, 22 юни 2016 г.

Kвартал Сарафово се превръща в хит при закупуването на имот

22.06.2016 сряда



В бързо развиващ се град като Бургас се появат нови начини, по които всеки може да вложи парите си и това да се превърне в печеливша инвестиция. Една от най-добрите и сигурни опции е покупката на недвижимо имущество. Ключов фактор за успеха е насочването към правилния район, където да бъде направена покупката.

През последното десетилетие Сарафово ЮГ си спечели името на един от най-тихите и спокойни райони на Бургас. Той е едно от предпочитаните места, където се заселват все повече семейства, които търсят почивка от натовареното ежедневие. Едновременно с това тук има и ясно изразен летен туристически сезон. Съвсем логично и търсенето на жилища се повишава с всяка изминала година, а с това и възможностите за доходи на собствениците на тези имоти.

Ясно се открояват няколко типа хора, с интерес към Сарафово ЮГ. Клиентите, които търсят да наемат апартаметни се разделят основно на 2 вида. В зависимост от гледната точка, има различни предимства, които карат хората да предпочитат този квартал.

Едните са предимно туристи, които избират да прекарат няколко дни, седмици или цяло лято в Сарафово ЮГ. Положителни фактори, които ги привличат са немалко, като обединяващият е балансът между релакс и забавление.

Източник:  dariknews.bg