четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Образователен център „Трите сови”




От началото на септември 2016 година в Сарафово отвори врати първият за квартала образователен център за обучение на деца и възрастни.Ние предлагаме:

·         Езиково обучение по английски, немски, руски език и български език за чужденци. При интерес организираме и курсове по френски, италиански и испански език. Обучението е индивидуално, полуиндивидуално (2 души) или групово. Предлагаме курсове, съобразени с Европейската езикова рамка, подготовка за различни видове международни, сертификатни изпити, матури  и индивидуална помощ за ученици (частни уроци).

·         занималня за ученици от I до V клас, в която децата имат възможност да подготвят домашните си работи и уроци, подкрепяни от педагог, в среда, близка до домашната. Посещенията на езиков курс по английски, немски или руски език са подарък от нас за децата, които посещават занималня. Учебният процес е организиран хармонично, като в ежедневието на децата не се пренебрегва времето за разходки, игри, творчески занимания. Работата е в малки групи с възможност за допълнителна работа с учител по български език и литература и/или математика.

·         Подготовка за външно оценяване след VII клас по български език и литература и математика. Работата е под формата на частни уроци или курсове в малки групи.

                „Трите сови” е първият център в Бургас, който предлага обучение по немски език чрез метода на Класическата Сугестопедия, който е създаден от българския учен проф. д-р Георги Лозанов и през 1978г. е признат от Юнеско като най-добър метод за обучение на групи ученици и по различни предмети.

                Мечтата ни е „Трите сови” да се превърне в място за образование, култура, литература и изкуство и ще посрещнем с ентусиазъм Вашите идеи.

                Ако желаете да се включите в някои от нашите курсове или бихте искали да следите нашата дейност, заповядайте на нашата фейсбук страница: Образователен център „Трите сови”

Адресът ни е: кв. Сарафово, ул. Ангел Димитров 28А, етаж 3; телефон: 0895 96 57 64