понеделник, 30 януари 2017 г.

Иван Вълков към жителите на Сарафово






30.01.2017 понеделник


Тъй като мнозина от жителите на Сарафово, които имат терени в зоната на бъдещия квартал „Кьошето”, не са сигурни какво точно трябва да направят и ми задават въпроси, бих искал да ви дам едно важно разяснение по темата.

От собствениците на имоти се очаква да представят копие от нотариален акт. В случаите, в които става въпрос за вече починали собственици, е необходимо да бъде добавено и копие на удостоверие за наследници.

Поради големия интерес сме се опитали да ви улесним максимално. Всеки вторник от 10 до 12 часа в Пенсионерския клуб в Сарафово ще ви очаква главният експерт Неделин Недялков, който ще се среща лично със собствениците, ще разяснява необходимите стъпки, които трябва да направите и ще приема вече готовите комплекти от документи. Целта е абсолютно всички собственици на имоти в „Кьошето” да подадат необходимата документация.

Има и втори вариант. Можете да представите копията си в община Бургас, стая 410 при г-н Николай Цоцомански, директор на звеното по инвестиционно планиране.

Ангажимент на общината е да обработи документацията, да изготви необходимия набор от книжа и да ги предостави в Министерството на земеделието.

Надявам се, че с това ще ви бъда полезен.

Желая ви успех.

Съобщението е изпратено от Иван Вълков на eлектронният вестник на Сарафово www.Sarafovo.info