сряда, 27 юни 2018 г.

Вижте колко вече струват билетите за Автобус № 15



27.06.2018 сряда




В изпълнение на приетия от Общински съвет Бургас тарифен план, от 26-ти юни, вторник, цената на хартиения билет за еднократно пътуване, закупен на борда на превозното средство, вече e 1.50 лв.

Промяна на цените на електронните продукти няма да има.

Всички жители и гости на Бургас могат да ползват електронните продукти от тарифния план на Дружество "Бургасбус" според индивидуалните си нужди и предпочитания. Ако все още не разполагат с електронна карта, желаещите могат да се снабдят с такава в касовите салони на "Бургасбус" - Транспортна къща, Автогари Юг, Автогара Запад и Терминал Меден рудник.

Стойността на превозните документи, заредени в карти на е-носител се запазва:

- билет за пътуване с прекачване до 45 минути (е-портмоне) - 1,30 лв.
- билет за пътуване с прекачване до 45 минути (пакет 50) - 1,20 лв.
- билет за пътуване с прекачване до 45 минути (пакет 30) - 1,25 лв.

Всички ползвани пътувания чрез електронни карти са "времеви", т.е. в рамките на 45 минути пътник може да се прехвърли на друго превозно средство и да се валидира, без това да се отчете като ново пътуване. Това важи както за електронните билети, така и за абонаментите на правоимащите граждани.

За допълнителни въпроси и консултации, свързани с възможностите на електронната система за таксуване и цените на превозните документи може да се обадите на телефони: 056 831 422, 0882 455 155 или да посетите сайта: www.burgasbus.info.

Източник: БургасБус