четвъртък, 18 юни 2015 г.

Премиерът Бойко Борисов откри рибарското пристанище в квартал „Сарафово”18.06.2015 четвъртъкПремиерът Бойко Борисов откри рибарското пристанище в квартал „Сарафово”, предаде репортер на Радио „Фокус” При откриването премиерът заяви, че това е първото пристанище изградено по ОП „Рибарство”. На откриването присъстваха министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и кметът на община Бургас Димитър Николов. По време на откриването премиерът посочи, че от направеното в квартал „Сарафово” е видно, че правителството на ГЕРБ изпълнява своите поети ангажименти.

Той посочи, че в момента се укрепва свлачището в квартал Сарафово със отпуснатите от правителството допълнителни средства. Той каза, че още много неща могат да бъдат направени със средствата по новите шест оперативни програми и допълни, че са отпуснати още 6,7млрд.лв.

От местното рибарското дружество бе поискана помощ за довършването на клуба на ветераните рибари. Премиерът Борисов да дари събраните от депутатите пари за неговия рожден ден.

Източник: Радио ФокусАгенция за Недвижими имоти