петък, 7 октомври 2016 г.

Инвеститори от Дубай впечатлени от жилищни проекти в Сарафово

07.10.2016 петъкХора от цял свят бяха впечатлени от модерните жилищни проекти на Атлантис България Холдинг. Стотици посетители успя да привлече щандът на компанията по време на 72-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив.

По време на събието Холдингът представи най-новите си комплекси, разположени в слънчевия бургаски район Сарафово ЮГ. Огромен интерес предизвика мащабният макет на Atlantis Homes – модерен комплекс от таунхауси, изграден на метри от брега на морето. Посетителите успяха да се докоснат до част от уникалната архитектура на района и неповторимата морска атмофера.

По време на посещението на Атлантис в града под тепетата ясно се разграничи повишаването на интереса към покупка на имот с цел инвестиция. Проектите на Холдинга привлякоха вниманието на представители на бизнеса както от България, така и на англичани, руснаци и дори инвеститори от Дубай. В хит сред постителите се превърна Резиденс Парк – най-новият зелен комплекс, който в момента се строи на територията на Сарафово ЮГ.

Източник: 1kam1.com