вторник, 1 септември 2020 г.

Удавник изплува на плажа до Сарафово

01.09.2020 вторник


Зловещата гледка обаче не спира плажуващите да са на неохраняемата зона на плажа след Бункера на Солниците в посока кв. Сарафово

Драмата край Солниците е неописуема. Удавникът, който изплува преди около час, е около 60-годишен бургазлия. Свидетели разказаха пред Флагман.бг, че мъжът влязъл в морето да се къпе и след минути е станала трагедията. „Възрастен мъж влезе във водата, за да го спаси. Изкара го и започна да му прави сърдечен масаж. За съжаление обаче опитите му бяха неуспешни. Той повика и линейка. Медиците обаче само констатираха смъртта”, разказа очевидец на трагедията.

ДАВА ПОД НАЕМ МАГАЗИН (ОФИС) В САРАФОВО - ВИЖ ТУК

Вече около час тялото на удавника е на брега, то е покрито с платнище. Зловещата гледка обаче не спира плажуващите да са на неохраняемата зона на плажа след Бункера на Солниците в посока кв. Сарафово. Десетки летовници са на ивицата, въпреки че в района няма спасители. В тази част на плажа дори е изграден незаконен къмпинг, горе на алеята има паркирани кемпери, чиито собственици изкарват лятната си ваканция тук.

Източник: flagman.bg