четвъртък, 5 август 2021 г.

Джебчии обират коли в Сарафово

05.08.2021 четвъртък 


Крадците не са това, което бяха. За това свидетелства разказ на жена от Бургас.

По думите й в неделя нейни роднини са отишли на плаж в Сарафово и на солниците. Междувременно обаче автомобили са били обрани от крадци чрез специално устройство. Любопитното обаче в случая, че обирджиите оставяли известни суми на жертвите си, а също така и документите им.

Възможно е крадците все пак да имат някаква съвест или просто да са бързали, но все пак плажуващите не останали с напълно празни ръце.

"Искам да Ви съобщя за един трагикомичен случай! На 01.08 моите родители и роднини решават да плажуват на плаж Сарафово и след това солниците . Видиш ли ти на паркинга , съмнителни мъже ,които оглеждат колите ...решават да оберът, със символични суми хората ... От едни 60лв от други 30лв от трети 50лв. Може би с магнит или нещо друго манипулират дистанционните на колите! Понеже моите хора твърдят, че е била заключена колата. На различни места са им били чантите в колата, като се започне от багажник, подлакътници и прочие. Всичко друго,като документи и карти си е на мястото. Оставили са им някакви дребни парички .. кадар, ако закъсат по пътя , да се приберат..."крадец но с добро сърце " за някой са малко за други са много тези парички... Та мисълта ми е хора пазете се, където и да сте... В днешно време има и милостиви джебчии", разказва Ивелин Колева. 

Източник: glasnews.bg

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!