събота, 3 януари 2015 г.

Апартамент в Сарафово станал разсадник за канабис

03.01.2015 събота
26-годишен бургазлия превърна дома си в същинска фабрика за дрога. Криминално проявеният млад мъж опънал палатка, опъната в самия апартамент, съобщават от полицията в Бургас.

Жилището е разположенп в бургаския картал Сарафово. При претърсване в една от стаите на жилището е открита специално оборудвана палатка за отглеждане на конопени растения, в която се намирали девет стръка с височина около метър. В палатката е била инсталирана специална техника, способстваща за отглеждането на марихуана / осветление, таймери, вентилации, филтър, отдушници, отоплителни уреди и вентилатор/.

Намерени и иззети са множество препарати и торове за растителна защита. Извършено е претърсване и в дома на мъжа, като са намерени 10 саксии с разсад от марихуана, специализирана техника, препарати, торове за отглеждане, нерегистриран по надлежния ред газов пистолет и боеприпаси към него, както и 1 гр. кокаин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неоткланение парична гаранция в размер на 2 500 лв.

Работата по цялостно документиране на престъплението продължава от служители на бургаскта полиця.

Източник: e-burgas.com


Изпратете на вашите приятели във Facebook.
Агенция за Недвижими имоти