сряда, 3 февруари 2016 г.

Мисис Бургас 2016 ще се проведе в Сарафово

03.02.2016 сряда


Снимка: novini.bg
За първи път в Бургас тази година ще се проведе конкурсът, част от веригата Мисис България.

Започват кастингите за конкурса Мисис Бургас 2016 г. Той ще се проведе за първи път в морския град. Конкурсът е част от веригата Мисис България. В него могат да участват всички дами, които отговарят на условията: да са омъжени жени, да имат професия и желание да опитат да се изявят на ново поприще.

Желаещите да участват в конкурса Мисис Бургас 2016 г. вече могат да заявят своето участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com Дамите трябва да изпратят своите имена, години, височина, кратка информация за себе си, както и снимки отблизо и в цял ръст. Задължително е да оставят и телефон за обратна връзка.

Конкурсът ще се проведе на 25- ти март в хотелски комплекс в кв. Сарафово. Поради големия интерес се очаква много личности от родния елит да присъстват на събитието. Лицензиантката на конкурса Мисис България Меги Савова, както и носителки на титлата Мисис България ще застанат начело на звездното жури.

Лице на конкурса Мисис Бургас е Детелина Бакалова, която спечели престижното трето място на световния конкурс за омъжени жени Мисис Планет 2015 г. Тя е единствената омъжена българка, класирала се на челно място в световния конкурс.

Предизвикателството започна, бургазлийките са красиви жени и заслужават да бъдат оценени по достойнство, заяви Ваня Кирова, организатор на конкурса Мисис Бургас 2016 г.

Източник: burgas.utre.bg