четвъртък, 17 март 2016 г.

Нелита от Сарафово ще пее на Мисис Бургас 2016 г. в Атлантис

17.03.2016 четвъртъкУникалните вечерни рокли на талантливата бургаска дизайнерка Мария Диомова ще бъдат представени за първи път пред публика на конкурса Мисис Бургас 2016 г. на Благовещение- 25 март. Роклите са в актуалните за сезона цветове. Те са ефирни, блестящи, модерни и много, много красиви. Съвсем на скоро дизайнерката засне уникална фотосесия за своята нова колекция.

Още една бургаска модна фурия ще представи своите ежедневни тоалети в престижния конкурс за красота. Веселина Тодорова, която е собственик и управител на бутик за мода “EXCLUSIVE”, ще комбинира екстравагантен с елегантен стил на обличане. Дрехите на бутика са дизайнерски. Пролетно- лятната колекция ще бъде представена в първи тур на Мисис Бургас 2016 г.

Конкурсът Мисис Бургас 2016 дава заявка да се превърне в едно от най- значимите събития в морския град. Освен мода за възрастни на конкурса ще има и детско ревю с децата от школата „Школа за принцеси и принцове“ , с основател Мисис Планета 2015 г. Детелина Бакалова. Освен модни ревюта, организиторите са подготвили и музикална програма. Гостите на конкурса ще се забавляват с музикалните изпълнения на Нелита.

Както на всеки един подобен конкурс за красота и този си има своята благотворителна кауза. Именно заради благотворителността, от най- голямата в югоизточна Бългалия медико- диагностична лаборатория „Лина“ се включват в конкурса.

Мисис Бургас 2016 г. ще се проведе на Благовещение- 25 март в комплекс „Атлантис“ кв. Сарафово. Участничките вече са в трескава подготовка за събитието. Гостите ще се радват на едно приятно изживяване, а семействата на дамите, тръгнали към короната ще се включат също в конкурса.

Източник: Ваня Кирова