понеделник, 7 март 2016 г.

Двойничка на Мишел Пфайфър ще участва на конкурс в Сарафово

07.03.2016 понеделник



Двойничка на Мишел Пфайфър, инжинер- химик и бивша Мис България сред кандидатките за Мисис Бургас 2016

За титлата ще се бори и балканска шампионка по плуване

Общо единадесет ще бъдат кандидатките за короната на конкурса Мисис Бургас 2016. Всички жени са реализирани в личен и професионален план.

Илияна Попова, която изцяло прилича на Холивудската актриса Мишел Пфайфър всъщност е с доста сериозна професия. Тя е старша медецинска сестра в хирургичното отделение на МБАЛ Бургас. Председател е на контролната комисия по здравни грижи за бургаска област. Уверена е в себе си и вярва, че жената има нужда да се впусне в бляскаво приключение.

Под светлините на прожекторите ще се впусне и шефката на отдела за физико- химични изследвания в РЗИ Бургас Валя Жекова. Тя има личен мотив за участието си в конкурса Мисис Бургас 2016 и лична кауза.

Талантливата бургаска дизайнерка Мая Великова също ще се бори за титлата Мисис Бургас 2016. Тя е завършила училището за изящни изкуства в Пловдив, а след това продължава образованието си в Художествената академия отново в града под тепетата. По професия е художник, но афинитетът и към мода я тласка към дизайна на бутикови бални рокли. Мая е успяла да превърне любовта си към модата и изкуството от хоби в професия.

Националната ни и Балканска шампионка по плуване също ще мери сили в конкурса за красота. Милена Журова е професионален спортист, но в момента отговаря за сигурността на Летище Бургас.

Калина Калчева е бивш топ модел и носителка на титлата Мис България. След дълги години на модната сцена в Милано, решава да се завърне в родината си. В момента е щастливо омъжена майка с ателие за бутикови дрехи. Приема участието си в Мисис Бургас, като емоция, която отново иска да изживее.

„Изключително съм щастлива, че образовани и реализирани жени ще участват в конкурса Мисис Бургас 2016 г. Искаме да покажем за пореден път, че красотата няма възраст и тя не е задължително във външността, въпреки, че вкичките участнички са изключително красиви. Дамите са интелигентни и всяка една от тях заслужава да е носител на титлата Мисис “, заяви Ваня Кирова, организатор на конкурса Мисис Бургас 2016.

Очертава се един наистина бляскаво събитие с много интересни жени. Сред кандидатките има още служител в отдел „Управление при кризи и сигурността на информацията“ в община Приморско и бизнес дами. Мисис Бургас 2016 ще се проведе на 25 март от 19.30 ч. в комплекс „Атлантис“ кв. Сарафово.

Конкурсът обещава да се превърне в едно наистина невероятно изживяване за участничките. Гостите на конкурса ще останат впечатлени от тяхната харизма, женственост и интелект.

Източник:  Ваня Кирова