четвъртък, 9 юни 2016 г.

Автобус № 15 се превърна във влакче на ужасите

09.06.2016 четвъртъкНехаен шофьор на автобус номер 15 прегази 2 конуса на завой и си ги влачи от Сарафово до центъра на Бургас за ужас на пътниците.

Репортер на Topnovini.bg стана свидетел на разразилия се скандал. Още на началната спирка хората му обърнаха внимание, че конусите са между калника и задната дясна гума и може да стане авария или да спука гума, но опитният водач им отговори така – „Ако ще се качвате, качвайте се, ако ще ми се обяснявате, стойте си тука на спирката“, затвори вратите и потегли с мръсна газ.

Явно не му се занимаваше да слезе и просто да махне забитите в задната гума конуси на пътна сигнализация, които по невнимание беше отнесъл. В автобуса се возеха и доста стреснати деца, които се скупчиха напред, по-далече от задната гума, откъдето се чуваше невъобразимо стържене на гума и метал. Всеки пътник, който си позволеше да отправи забележка на шофьора, получаваше един и същи отговор, а контрольорката гузно свиваше рамене с думите – „Ами аз му казах, ама той си знае…“

Погледнат отзад рейсът беше видимо наклонен надясно.

„Само господ знае, дали ще стигнем, все пак вози хора, не сме добитък или картофи“, цъкаха с език възрастни дами и се кръстеха.

Източник: blitz.bg