четвъртък, 15 юли 2010 г.

Пекарна "Зиа" в Сарафово


Пекарна Зиа

“Джейелпи” ЕООД е създадена през 1991 г. с предмет на дейност производство и продажба на хляб и хлебни изделия. Тогава влиза в експлоатация и първия цех за хлебопроизводство в гр. Поморие.


Внедрените високи технологии, добри производствени практики и високото квалификационно ниво на персонала, гарантират разнообразие, безопасност и качество на произвежданата продукция.


Пекарна  "ЗИА" е осъществената идея на “Джейелпи” за развитие на собствена търговска марка. През 2003г. плахо и с надежда отворя врати първата пекарна от веригата. А днес през 2016г. с увереност , с гордост и оптимизъм стартира 14-ят пореден обект, а именно в кв. Сарафово.


Стремежът им да са различни не само с визия, но и с вкус, изобилие от продукти и постоянно качество, се забелязва още от самото начало на реализираната идея.


Във верига Пекарни "ЗИА" се предлагат висококачествени разнообразни тестени изделия, които всяка сутрин, обед и чак до вечерта се изпичат на място пред клиента! Още с пристъпването на прага ви посреща букет от аромати. Ухае на масло, на захар, на шоколад, на препечени ядки, на чай и кафе. Бързо и отлично обслужване, добра хигиена и най-вече постоянно качество на продуктите.

Очакваме Ви на адрес гр.Бургас, кв. Сарафово, ул. "Брацигово" 16А /Търговски център "Молчето"/.