сряда, 30 май 2018 г.

Днес от 20.00 часа в Сарафово30.05.2018 сряда


На група Lemon Box явно й харесва да прави изкуство в нестандартни пространства. След като миналата година бургазлиите изнесоха концерт на остров Света Анастасия, новото им място за изява е Авиомузея в квартал "Сарафово".

Концертът им ще започне в 20:00 ч. и ще завърши малко преди 22:00 ч. на 30 май 2018 г. Авиомузей Бургас (www.avioburgas.bg) се намира на открито в зоната на Летище Бургас, непосредствено до входните бариери. На тези от вас, които не са го посещавали, препоръчваме да дойдете в 19.00 ч. Във времето до началото на концерта можете да се разходите между самолетите, да се качите в тях, да разгледате експозицията "Летящият човек" и да проверите уменията си за пилотиране чрез симулатор.

Papa Beer и Studyo del Vino ще подкрепят музикалното събитие с качествени напитки.

Цената на билета е 12 лв. (с включена стойност за разглеждане на самолетите от експозицията на музея). За деца до 12 г. входът е безплатен. Билети могат да бъдат закупени от касата в Културен дом на нефтохимика. Предвид особения статут на зоната и поради съображения за сигурност, при влизането ви на концерта от специализираните органи за охрана ще бъдат извършвани проверки за недопускане на опасни вещества и предмети. Моля, не носете такива със себе си!

Общественият транспорт до Летище Бургас е чрез автобус №15. Ако пътувате за концерта с автомобил, може да използвате паркинга на Община Бургас близо до кръговото кръстовище преди летището, а също и разрешените за паркиране места по улиците на кв. "Сарафово". Можете да паркирате и в зоната на Летище Бургас, където таксите за престой са - 10 минути (безплатно), 1 час (2 лева), 2 часа (5 лева), 3 часа (8 лева).

Източник:
Община Бургас