понеделник, 2 март 2020 г.

ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ДРОНОВЕ? ЗАПИШЕТЕ СЕ В АВИОКЛУБА КЪМ АВИОМУЗЕЯ В САРАФОВО

 02.03.2020 понеделникАко желаете да се научите да управлявате дронове, можете да се запишете в авиоклуба към Авиомузей Бургас.

Последното занимание на клуба се състоя преди дни в галерия "Георги Баев". Там членовете на клуба се запознаха с историята и основните принципи за работа с безпилотни летателни апарати, по-познати като дронове.

Употребата на технологиите, свързани с дронове, става все по важна в модерния ни свят. Заниманието, което беше тип обучение, ще продължи с теми, свързани с динамиката на полетите, особеностите в работата с дронове. Всеки от членовете ще премине през часове управление на симулатор за придобиване на основните рефлекси при работата с радиоуправлеми летателни апарати. Завършилите успешно теоретичната част, ще могат да покажат наученото в реална среда с истински дронове.

Ако имате желание да се включите към групата за управление на дронове, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0885108225 или през фейсбук страницата на Авиомузей Сарафово www.facebook.com/avioburgas

Източник: burgas.bg