сряда, 2 септември 2020 г.

Нов микробус ще превозва храната до потребителите на Детска млечна кухня в Сарафово

02.01.2020 сряда


Общинската Детска млечна кухня вече има чисто нов микробус, с който ще извършва разнос на топлата храна. От новата придобивка ще могат да се ползват общо над 450 потребители на услугата.

ДАВА ПОД НАЕМ МАГАЗИН (ОФИС) В САРАФОВО - ВИЖ ТУК

Товарният автомобил е с марката Пежо Боксер и ще обслужва общо шест филиала на детската кухня, които се намират в Централна градска част, квартал Ветрен и квартал Сарафово.

В момента Детската кухня разполага само с един микробус, който не достига, за да се покрие разноса на топла храна до всички пунктове в кварталите на града и съставните селища. С новия микробус общинската Млечна кухня ще спести голяма част от досегашните си разходи за транспорт, като ще осигури и доставка до домовете на своите потребители, живеещи в най-населения градски жилищен район "Меден рудник".

В последните няколко години услугата Детска кухня - Бургас се разширява все повече, като към настоящия момент общият брой на раздавателните пунктове е 27, които покриват почти цялата територия на общината, а потребители му вече наброяват повече от 1200 души.

Източник: burgas24.bg