вторник, 8 септември 2020 г.

Сарафово Оупън приключи - ВИЖТЕ кои са медалистите

08.09.2020 вторник


Зорница Чавдарова и Рафи Бенлиян са големите победители на сингъл в четвъртото издание на турнира Сарафово Оупън, а в същото време спечелиха титлата при смесените двойки. Петър Ишмирлиев и Веселин Чирпанлиев от Ямбол триумфираха в тандемите при мъжете.

ДАВА ПОД НАЕМ МАГАЗИН (ОФИС) В САРАФОВО - ВИЖ ТУК


Миналия месец Рафи спечели турнира в „Априлци“, а сега дублира титлата си с нов успех. Той надделя в шампионски сблъсък срещу победителя от „Велико Търново Оупън“ Петър Ишмирлиев с 6-3. При дамите – Зорница Чавдарова надигра Елиа Тодорова с 6-4.


Петър и Веселин бяха най-добрият тандем сред мъжете. Те срещнаха голяма конкуренция на финала в лицето на Big Lubo и Next G, но надделяха. А накрая Зори и Рафи се справиха в решителната битка на смесени двойки срещу Сибина и Асен Григорови.

Надпреварата в Сарафово, която е част от веригата на „Тенискафе“, започна в събота (5 септември). Тя се проведе на 7 корта в комплекс „Ника“, а участниците играха с топки „Робин Сьодерлинг“ (RS) – официалните топки на турнира. За събитието се записаха 23 мъже и шест жени.

Домакини на турнира бяха Сашо БТ, StanStanStan, Next G и Gimmy Connors от най-големия тенис форум в България – този на „Тенискафе“.

Източник: tenniskafe.com