сряда, 3 февруари 2021 г.

Деница и Николай от Сарафово се впускат в най-голямото приключение в живота си

03.02.2021 сряда


Те са влюбени, щастливи и все още със семеен статус – без брак, ще ги гледаме от 1 февруари на малкия екран

Семейство от Бургас, чиято история е достойна за сюжет на романтична книга, се впуска в най-голямото приключение в съвместното си съжителство. Лъчезарните Деница и Николай влизат в риалити формата по Нова телевизия „Един за друг“. Двамата се вписват идеално в изискванията на предаването. Те са влюбени, щастливи и все още със семеен статус – без брак.

Имот в Сарафово с гарантиран наем от 200 лева за 5 години - Вижте ТУК

Тя е на 32 години, а той – на 57. Заедно са от 7 години и имат прекрасна дъщеричка, която през лятото ще стане на 4 г.

Деница и Николай имат динамична и огнена връзка, тъй като и двамата притежават доста упорити характери и често се случва възгледите им за живота да се разминават. Но въпреки всичко те усилено продължават в търсенето на печелившата форма за разбирателство.

Първата им среща е като по филмите – тя му извършва щателна проверка на българо-турската граница, а той е запленен завинаги от нея.

 Връзката между двамата не е типичен пример за подобни взаимоотношения – на двойки със сериозна възрастова разлика. Деница Стоева е ярък образ на силна и независима жена. От много малка тя има мечта, която постепенно сбъдва. Докато другите малки момиченца си играят с барбита и бебешки колички, Дени обожава да влиза в ролята на полицай, има в детската си стая цяло снаряжение от пистолети и всевъзможни патрулни автомобили. Още от дете тя знае какво иска от живота, влиза в Академията на МВР и изкарва завидни резултати, предвид своите едва 50 кг. В момента крехката на пръв поглед Дени е полицейски инспектор  и началник на колектив под пагон на българо-турската граница. Ежедневно тя ръководи работата на екип от 25 мъже.

Николай Сарандиев е бизнесмен от Свиленград, който е постигнал всичко в живота си сам. Той е от обикновено семейство и с гордо вдигната глава казва за себе си, че не дължи на никого нищо. Бизнесът му е в сферата на зелената енергия, дългогодишен концесионер на голям плувен комплекс в Свиленград.

Двамата с Деница живеят в бургаския кв. Сарафово от няколко години, а малкото им момиченце изпълва с усмивки и детски глъч дома им непрекъснато. 

Дали Деница и Николай са един за друг – предстои да разберем в предаването, което започва съвсем скоро.

Източник: flagman.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!