събота, 6 март 2021 г.

Деца от Сарафово ще вземат участие в IV-та викторина по английски език

06.03.2021 съботаРекорден брой деца ще участват в 4-та поредна викторина по английски език на Община Бургас, която започва от 1 март. Тази година в съревнованието са записани 383 деца от 12 детски градини и 239 първокласници от 11 училища.


Викторините ще бъдат проведени от 12 учители по английски език към Центъра за личностно развитие в Бургас под наслова „HAPPY GREEN PLANET“. Децата ще покажат и познания, свързани с екологичното възпитание и положително отношение към природата. Участието в предвидените събития ще допринесе за повишаване на интереса към чужди езици и увереността на децата и учениците в занятията по английски език, като им се даде възможност да демонстрират усвоените знания и умения в занятията по английски език.

Викторините са част от образователните дейности по реализиране на Програмата за ранно чуждоезиково обучение по английски език на Община Бургас.

Езиковите състезания ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки.Детски градини:ДГ "Ален мак" - гр. „Сладурани“                26.3.2021Училища:  ОУ " Христо Ботев"-Сарафово 1 б           21.4.2021Източник: e-burgas.com


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!