четвъртък, 27 май 2021 г.

Ивет Димитрова от Сарафово отиде на бала с ВЛЕКАЧ - ВИДЕО

27.05.2021 четвъртък 

19-годишната Ивет Димитрова прикова всички погледи при появата й с голямата машина.

Всяка година в Бургас по време на абитуриентските балове празнуващите се появяват със скъпи возила, каляски или лъскави джипове. 

Тази година обаче погледите бяха вперени в 19-годишната красавица Ивет Димитрова от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ като слезе с шикозна лилава рокля от влекач. За отбелязване е, че зад волана на тежката машина седеше най-секси тираджийката, която Бургас някога е виждал – майка й Марияна Димитрова.

   

 „Съучениците ми много се зарадваха на появата ми с тира. Беше различно и нестандартно. Дори преподавателите ми дойдоха да се снимаме пред влекача. Радвам се, че успях да направя празника си уникален“, споделя Ивет. Абитуриентката, която скоро започва шофьорски курсове, иска също да придобие категория за тирове и да наследи страстта на майка си към тежката техника.

   

 Ивет Димитрова обаче има и друга амбиция в живота. Решила е да остане в Бургас и да продължи образованието и да следва българска филология. „Не харесвам неграмотните хора, а те са толкова много. Искам да променя това, или поне да опитам. Искам да стана учителка и да преподавам, за да срещам грамотни и културни хора“, разказа пред репортер на Флагман.бг Ивет. 
 Младата госпожица обожава видеоигрите и дори нарича себе си „геймърка“, но смята, че трябва да даде своя принос към образованието на младите хора. Безспорно появата на Ивет Димитрова с влекача на бала ще остави отпечатък съзнанието на бургазлии и със сигурност девойката намира място в категорията с най-атрактивни абитуриенти на Флагман.бг.

Източник: flagman.bg
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!