понеделник, 10 май 2021 г.

TANYA DI ОТ САРАФОВО ПРЕДСТАВИ ДЕБЮТНОТО СИ ВИДЕО "НЕ СЕ СЪРДИ, ЧОВЕЧЕ..."

10.05.2021 понеделник 


* Слънчевата певица реализира първия си музикален проект, част от кадрите бяха заснети в новата Библиотека

Дебютното видео на певицата Tanya Di официално се завъртя в онлайн пространството. Звездната слава на младата и очарователна Таня от Бургас грейва първо в предаване за музикални таланти. Там тя e забелязана и прави първите си крачки в шоу бизнеса. Няколко години след това тя ни представя своя първи визуален авторски проект.

Музиката е на Благовест Зерлиев /бивш вокалист на група Атлас/, аранжиментът е на Стамен Янев и Симеон Либчев, а текстът в английски вариант е на самата Таня /в българската версия, озаглавена "Не се сърди, човече...", текстът е на Петър Писарски/. Клипът е заснет от добре известния на бургаската публика визуален артист Красимир Марчев, който има богат опит в развитието на съвременната културна сцена в града. Сценарият и стайлингът на певицата във видеото са също негово дело.

Марчев е известен със своята всеотдайност към изкуството и този път не изневерява на себе си и използва най-новите пространства в градската среда за своите проекти. В трудните условия на пандемия екипът реализира новата песен на Tanya Di в цели два варианта - български и английски, заснети в един ден на различни локации в Бургас и околността. Снимките се случват в студиото на Красимир Марчев, родната къща на Таня, рибарското селище „Ченгене скеле“, Регионална библиотека "Пейо Яворов" и на други места.

Екипът благодари на хората от Рибарско селище, че отвориха широко вратите на домовете си за всички, съдействаха и бяха едни истински гостоприемци на изкуството. Видеото изобилства от неочаквани обрати, а Таня можем да видим в различни роли, визии и локации.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура".

Източник: Община Бургас

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!