понеделник, 19 декември 2022 г.

ЗА ПРИМЕР: ЖИТЕЛИТЕ НА "САРАФОВО" ПРЕОБРАЗИХА И УКРАСИХА САМИ КЛЮЧОВИ МЕСТА В КВАРТАЛА

Хората от бургаския квартал "Сарафово" си направиха работилница за коледни декорации и украсиха ключови места, за да повдигнат настроението и да създадат приятни емоции на своите гости и съкварталци. По собствена инициатива те създадоха празничен Коледен кът до пристанището и украсиха кръговото и входа на квартала, за да повдигнат настроението на всички, които преминават оттам и да му придадат творчески характер и стил.Някои сарафовлии създадоха Коледна работилница за арт декорации от нискобюджетни материали, а други дариха коледни украшения, за да „заблести“ и техния квартал по уникален начин. Още на колелото на входа на квартала те посреща оригинално украсеният кът с цветни весели бонбони и панделки и неповторима авторска елха. Тя е със свежа коледна премяна, а уникалните жълти акценти носят идентичността и творческия дух на сарафовлии. Влизайки в квартала шарените акцентни бонбони, гирлянди и снежни човеци радват и развеселяват., а в парка до пристанището има новосъздаден празничен кът с акцентни фигури: Веселата къща, снежни човеци с характер, декоративни елхи, украсени истински елхички, бонбони и панделки.


Хората от квартала са сътворили чудни украси, за да вдъхновят малки и големи, да обогатяват квартала и да създават красота.

Квартал "Сарафово" е един от най-динамично развиващите се в град Бургас и хората са все по-обединени и единни за постигане на целите си да се облагороди, да се изчисти от занемареното и грозното и да се промени облика му, за да заприлича на модерен европейски квартал. 

Източник: Община Бургас

 


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!