сряда, 28 юни 2023 г.

Утре 29 юни БЕЗПЛАТНО в Сарафово

На 29.06.2023 г., когато отбелязваме Деня на българската гражданска авиация, Авиомузей Бургас става на 6 години! На този ден се е осъществил първият граждански полет в България. Той е бил между София и Бургас.

По случай празника Авиомузей Бургас ще посреща посетителите с вход свободен за 10-те си самолетни експоната. На територията му ще можете да разгледате единствения останал в България Ан-12 с интерактивната изложба “Летящият човек”. Запознайте се и с историята на легендата Ту-154. А с очила за виртуална реалност ще можете да се качите на истински самолет и да полетите над Бургас.

Очаква ви много интересна програма през целия ден!

Посетителите на музея ще видят изложба от различни видове безпилотни летателни апарати – дронове. Rosie Creative Art design ще очаква малките авиатори да творят авиационни чудеса. Авиомоделистите от "Клуб по авио и ракето моделизми" към Общински детски комплекс - Бургас, с ръководител Георги Янев, ще покажат изложба на различни радиоуправляеми летателни апарати. Програмата ще продължи с любимата бургаска група „Горещ пясък“. А специални гости ще бъдат „Ментализъм шоу“ на Диян Костадинов и неговият балет, които ще ни подарят забавление и магия.

Очакваме Ви!

Източник: Община Бургас


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

1 коментар:

Анонимен каза...

юхууу

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!