петък, 28 юли 2023 г.

Днес в Сарафово ври и кипи

Една нова локация за парти събития ще направи дебют този уикенд. На пристанище Сарафово за първи път вдигат огромна сцена, на която ще стъпят звездите на БГ рапа и световни величия зад пулта, сред които е и Raul Pacheco. „Такъв формат събитие не е организирано досега в България. За първи път ще съберем най-актуалните изпълнители на хип-хопа в страната. Те често гастролират с участия в различни градове, но в петък на 28-ми юли ще ги видите как забиват здраво всички на „No rules fest”. На сцената ще са Fire, PG&Drink, Dim4ou, Mom4eto, Dimoff и Cotenceto”, разкриват организаторите на събитието.

След грандиозното откриване в петък се подгответе за една наистина разтърсваща съботна програма. На 29-ти юли на сцената на „No rules fest” ще стане наистина горещо, а градусът на доброто настроение ще е до точката на кипене, защото от Испания пристига DJ звездата Раул Пачеко. Неговите хиляди последователи в Instagram вече знаят къде ще бъде той след броени часове.

„Are you hungry for Techno? В събота от 22:00 ч. ви очакваме на пристанището в Сарафово за една уникална нощ край морето. За едно с Раул Пачеко, зад пулта ще застане и атрактивната Златина Димитрова. Бургазлийката е сред топ DJ-те в страната и познава вкусовете на родната техно публика. И това е само началото. Който ходи по партита из южното ни Черноморие, вече е наясно какво се случва когато DJ Pepou пусне mixa  и взриви всички. Точно така, той също ще е част от DJ тандема на „No rules fest”, разясниха организаторите. Зад пулта ще са още и Simon Keye, Theo, Trenchkid, Pump и Blajo.

Подготовката за двете нощи на страхотни партита вече е в разгара си. На пристанище Сарафово сглобяват съоръженията. Специалните ефекти, лазерите и саундът ще са на световно ниво. Организаторите са взели всички мерки, за да не бъдат смущавани летуващите и живущите в кв. Сарафово. „Забавлението на нашата публика няма да е за сметка на спокойствието на другите хора, погрижили сме се за това“, категорични са от екипа.

Източник: flagman.bg


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!