събота, 29 юли 2023 г.

Започва първият етап за подобряване на захранването в Сарафово

Подобрено е обслужването на ЕВН  в бургаска област, заявиха от дружеството. Няма прекъсвания в кварталите Банево и Ветрен, ако има такива,то те са планови. Изолирани са 6 електропровода за тези и други квартали. Цел тази година е работата в Сарафово, обясни Здравко Братоев, зам- председател на Съвета на директорите.

"Възложили сме на фирма да разработи парцеларни планове, план схеми, трасета за всички нови кабели. Имаме отстъпени право за строеж на възлова станция непосредствено до Сарафово. Очаквайте съвсем скоро да започне и кабелирането като строителна дейност. В момента проектираме и сме в процедури по издаване на строителни разрешения."

Голяма част от съоръженията, които са необходими, вече са налични. 

За удобство на гражданите,тази година заработи в Несебър офис само за юридически лица, отделянето на фирми и граждани, подобрява обслужването. Затова в Поморие има вече офис само за битови клиенти. 

Новият уеб портал също ще стопи опашките в офисите.Той дава възможност услугите,които се предоставят, да се ползват онлайн. Гражданите ще могат да променят партиди, да се присъединяват и да следят цялата си документация. Това се отнася и за хора, които строят с отстъпено право на строеж.

ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛ НА:  bnr.bg/burgas


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!