понеделник, 17 юли 2023 г.

Раздяла ли? Валерия и Евгени заедно на плаж в Сарафово

Заснеха ги да се любуват на лятото от плажно заведение в бургаския кв. "Сарафово"

Шоуто продължи и след финалния епизод на "Ергенът", а причината са особените отношения на най-желания доскоро тв ерген и победителката Валерия, които според мнозина само се водят заедно, за пред камера.

След като неотдавна, по време на рождения си ден, брюнетката постъпи много грозно с Евгени, бутайки го пред всички в момент, в който я снимаха, слуховете, че двамата са разделени се засилиха. След последните кадри обаче, ситуацията изглежда различно.

Папарашки снимки на двойката издават какво точно се случва в момента между тях, къде се намират и дали наистина са двойка. Оказва се, че двамата се любуват заедно на лятото, от плажно заведение в бургаския кв. "Сарафово".

Двамата очевидно обичат да подхранват слуховете, може би, за да поддържат някакъв интерес към персоните си. Заради това близо месец не се бяха появявали публично на нито едно място. Нещо повече – Валерия изтри всичките си снимки в Инстаграм с Евгени и направи няколко пиперливи реплики по негов адрес, които дълго ехтяха, пише "Флагман".

Фотосите са от неделя, 16 юли, около 14 часа на плажния ресторант "Капана" в кв. "Сарафово" и показват ясно, че двамата все още са заедно и дори са на семейна почивка с близките на Евгени - което иначе Валерия не искаше да допусне за нищо на света.

Източник: fakti.bg


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!