петък, 8 септември 2023 г.

Достъпът до алеята към кв. „Сарафово“ ще бъде временно органичен


Община Бургас отново ще бъде домакин на състезание по триатлон, организирано в партньорство с Българска асоциация по триатлон - „Триатлон Бургас“ 2023 – спринтова дистанция.

Едностайни апартаменти ПОД НАЕМ в Саеафово ВИЖТЕ ТУК

Състезанието е този уикенд 09 - 10 септември, а център на събитието ще бъде Северният плаж, при паркинг „Капаните“. Колоезденето ще се осъществява по алеята към кв. „Сарафово“, а бягането по ул. „Поморийска“. Регистрация за участие са направили общо 185 състезатели от 15 клуба към Българската асоциация по триатлон, както и картотекирани състезатели от Украйна.

Стартът в събота ще започне в 07:00 ч. с три от възрастовите групи: „Мъже/Жени“+19 г., „Младежи/Девойки“ 17-18 г. и „Старша възраст“ 15-16 г., а награждаване ще е в 14:30 ч. Участието на щафети ще стартира в неделя, 10 септември, от 11:30 ч. В неделя състезанието продължава с най-малките възрастови групи: „Младша възраст“ 13-14 г., „Деца“ 11-12 г. и най-малките „Бенджамин“ 10 год. и по-малки, като стартът е в 08:00 ч., а награждаването ще бъде точно в 13:00 ч.

Събитието ще се проведе и с подкрепата на Община Бургас, HUUB, SUNOTEC, Mercedes Benz-Silver Star, ОЗК-Застраховане, BLD, Дита Бус, СПИДИ, Минерална вода Банкя, Арена, Бългериън Пропърти Дивелъпмънтс, Асикс, BodiesBg, Polaroid, Inkospor, SPORT READY, натурални безалкохолни напитки VIDAS и други.

Достъпът до паркинг „Капаните“, ул. „Поморийска“ и алеята към кв. „Сарафово“ ще бъде временно органичен, за което Българската асоциация по триатлон предварително се извинява за неудобството и благодари за разбирането на всички граждани и гости на Бургас.

Източник: burgas.bg


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!