петък, 27 октомври 2023 г.

Утре 28 октомври (събота) организират дълга разходка до Сарафово

Сдружение „Зелена Странджа“ организира събитие с кауза, което ще се проведе в събота, 28 октомври. То е под надслов „Дългата разходка“ и ще е край морския бряг. Маршрутът е от Бургас до кв. Сарафово и обратно … 3 пъти. Общото разстояние, което ще се измине е 45 км като средната скорост на вървене ще е 5 км/ч. , съобщи Владимир Димитров от организацията:

Бизнес имоти ПОД НАЕМ в Сарафово - ВИЖТЕ ТУК

„Всяка обиколка (отиване до пристанището на Сарафово и обратно) е 15 км и трябва да се извърви точно за 3 часа.  Ако участник се почувства уморен и реши да се откаже може да го направи по всяко време. Организираме събитието за поредна година, в началото го правихме и нощем. При предишните ни разходки през годините средно са се включвали по 30 души, а миналата година участваха близо 70! "

Дълга нощна разходка край морето организира днес сдружение „Зелена Странджа“

Предизвикателството тази година ще е с кауза. Събират се средства за закупуването на трибагреници, които ще бъдат поставени на 5 ключови места в Странджа.

„ Всички се дразним от грозната гледка на старо и скъсано знаме. Има  места в Странджа, където има поставени знамена, но те не са подменяни с години. Ние в сдружението сме решили до края на тази година да ги заменим с нови на връх Голямо Градище, на връх Мара Лишанка над село Веселие и в Младежко, като и на други места. За целта „Дългата разходка“ ще бъде с такса от 10 лв. и събраните средства ще бъдат използвани за каузата“.

Сборният пункт на инициативата ще е до Пантеона в Морската градина в 09.45 ч. на 28 октомври /събота/. Началото на разходката ще е в 10:00 часа, а края ще е в 19 часа.

Източник: bnr.bg


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!