сряда, 18 октомври 2023 г.

Лошата инфраструктурата – основният проблем, който в „Сарафово“ поставиха пред „Възраждане“

Лошата инфраструктура, липсата на тротоари и непрекъснатите проблеми с осветлението бяха основните нередности, които граждани на туристическия квартал „Сарафово“ поставиха пред кандидатите на „Възраждане“.

Тристайни Сарафово Продажба - вижте ТУК

Населеното място беше част от предизборната обиколка на политическата организация, а квартала посетиха кандидатът за кмет на Бургас Тодор Ангелов и кандидатите за общински съветници Александър Койчев, Мариян Иванов и Димитър Златев.

Мариян и Димитър живеят в „Сарафово“ и са готови да работят за квартала, ако гражданите гласуват доверие на „Възраждане“.

„Ще работя за възможността теренът на пресечката на „Черно море“ и „Баба Тонка“ да е етажен паркинг, с цел да поеме повече от автомобилите, които сега спират на двете улици и затрудняват движението. Ще настоявам в следващия бюджет да бъдат заделени средства за обещаваната ни от години подмяна на уличното осветление. Голямата ми цел е създаване на градски парк, до плажа, за което няма осигурени пари за проектирането му за тази година. Това е дълъг и труден процес, но смятам, че гражданите, а и туристите го заслужават, а не теренът да бъде даден за паркинг за кемпери и каравани“, посочи Мариян Иванов, четвърти в листата.

Той ще работи и за това пътят към плажа да бъде разширен и да бъде изграден тротоар, за нормалното придвижване към ивицата.

Димитър Златев, десети в листата за общински съветници на „Възраждане“, посочи, че сред основните му приоритети е доизграждането на шумозащитната стена, както и осигуряването на втори вход към квартала.

„Важно за мен са и регулярни проверки, особено в летния сезон, на общинските служители, които отговарят за екологията и опазването на обществения ред. Увеличаване на камерите за видеонаблюдение е също от изключителен приоритет“, добави Димитър Златев.

Гражданите поставиха и искания за осветление на пътя от и за летището, както и за чешми за питейна вода в квартала.

Източник: gramofona.com


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!