понеделник, 20 ноември 2023 г.

Андрей Рунчев написа това в социалните мрежи за прекъснатата алея за Сарафово

Народният представител от ПП ГЕРБ Андрей Рунчев, който публикува и снимки на прекъснатата алея, написа това в социалните мрежи:

Това е резултата след бурята снощи. Пешеходният и велосипеден маршрут от квартал Сарафово към град Бургас на практика е прекъснат. Остава старият „черен“ път през нивите, който не е подходящ за разходки през това време на годината поради метеорологичните условия.

Тристайни апартаменти в Сарафово от 85 125 евро - ВИЖТЕ ТУК

❗️Нееднократно предупреждавахме, че това ще се случи. От пролетта на 2022 г. направихме няколко срещи с МРРБ, лично отправих въпроси и питания от трибуната на Народното събрание към министър Шишков и министър Цеков относно нуждата от средства за спешно укрепване на пропадналия участък.

⚠️️ Областните управители, в чиято компетентност, като собственик на този участък, не успяха да осигурят средства за да се пристъпи към спешен ремонт. Въпреки, че Община Бургас направи необходимото и осигури средства за проект.

⚠️За съжаление много жители на Бургас ще бъдат лишени от възможността да правят своите ежедневни разходки по този любим за тях маршрут.

✅️Ще продължавам да настоявам да бъдат предвидени средства за възстановяване на алеята!

Източник: burgasnews.com


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!