четвъртък, 9 ноември 2023 г.

До жителите на Сарафово: Удължава се срокът за....

Удължава се срокът за подписване на договори за подмяна на старите отоплителни уреди на дърва и/или въглища с нови екологични отоплителни уреди, информират от Община Бургас. Дейностите са по проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ по Програма ЛАЙФ.

Двустайни в Сарафово от 57 000 евро

Подписването на договорите за предоставяне на заявените уреди ще се извършва до 13 ноември 2023 г., всеки работен ден в рамките на обявеното работно време на администрацията.

Класираните домакинства, подали документи за участие в проекта в периода между 1 май и 31 август 2023 г., следва да се явят в офиса на дирекция „Околна среда“ на адрес гр. Бургас, ул. „Шейново“ 24 /бивш Профсъюзен дом/, ет.2, стая 1, за подписване на договор.

Договорите за предоставяне на нови отоплителни екоуреди се сключват между Община Бургас и подалото заявление физическо лице или негов упълномощен представител при представяне на входящ номер на документите, лична карта и документ за оправомощаване (при необходимост).

Обхватът на приложимост по проект ЛАЙФ е за ЦГЧ, кв. „Възраждане“, к-с „Лазур“, к-с „Бр. Миладинови“, к-с „Меден рудник“ – Зона Г (селото), кв. „Сарафово“, кв. „Ветрен“, Минерални бани, кв. „Банево“, кв. „Крайморие“, кв. „Горно Езерово“, кв. „Черно море“, кв. „Рудник“, кв. „Победа“, кв. „Акациите“.

Източник: bnr.bg


сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!