вторник, 30 януари 2024 г.

Вижте какво решение взеха за полицейското управление в Сарафово

Анализите на Областната дирекция (ОД) на МВР за броя на регистрираните престъпления в община Бургас не предразполагат разкриването на ново полицейско управление в кв. "Сарафово". Това каза директорът на ОД на МВР Бургас старши комисар Емил Павлов, който представи годишен отчет за дейността на дирекцията пред общинските съветници по време на днешното им редовно заседание. Той добави, че местната дирекция на МВР прави ежеседмични отчети и при отчитане на повишена криминогенна обстановка по места се командироват допълнителни служители.

Двустайни Сарафово от 60 000 евро - ТУК

В отчета на старши комисар Емил Павлов бе подчертано, че Община Бургас се обслужва от четири районни полицейски управления – Първо, Второ, Четвърто и Пето.

„Участъкът в кв. Сарафово имаме желание да го направим, но се опитваме да насочим нашите служители там, където има необходимост. Правим ежеседмични съвещания с началниците на всички районни полицейски управления и при завишение на престъпленията – изпращаме повече полицейско присъствие. Темата с районно управление в кв. Сарафово е отворена, но и тази година не предвиждаме създаването му“, обясни той.

Източник: dir.bg flagman.bg



сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!