четвъртък, 22 февруари 2024 г.

На КИНО в Сарафово

Наеми в Сарафово от 179 ЕВРО - Виж ТУК

В сложната ера на интернет и изкуствения интелект, все по-рядко се случва да се докоснем до простичките, но така съвършени черти на класическото изкуство. Филмът "Кучешки живот" на великия Чарли Чаплин излиза на екран през 1918 г. Това е трогателна и в същото време безумно смешна история за оцеляване, сбъднати мечти, за движещата сила на любовта и състраданието.

Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

В първите стъпки на киното филмовите ленти са били озвучавани на живо. Днес подобно преживяване може да ви предложи музикалният проект „Piano & Silent Movie“. Немият филм на Чаплин ще бъде прожектиран в читалищната зала на „Сарафово“. Поканени сте да го изгледате под музикалния съпровод на роял от Георги Спасов. Пианистът обича да се впуска в различни музикални предизвикателства, като успешно ги съчетава с преподавателската си дейност в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“.

Прожекцията „Piano & Silent Movie“ ще се проведе на 24 февруари, от 19 ч., в залата на НЧ „Ангел Димитров 1929“. Билетът струва 10 лева. Купува се на място преди прожекцията. В допълнение към събитието ще бъде подредена изложба с плакати на неми филми. 

Източник: Община Бургассподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!