петък, 19 април 2024 г.

На срещата в квартал „Сарафово“ присъстваха около 50 души

ПОД НАЕМ в Сарафово 500 лева

Жители на бургаския квартал „Сарафово“ настояват там да бъде обособено полицейско управление, което да спомогне за повишаването на сигурността в района. Вчера те връчиха подписка с около 900 подписа на директора на Пето районно управление в Бургас главен инспектор Георги Илиев и настояха на молбата им най-накрая да бъде обърнато внимание.

Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

Срещата бе инициирана от местната организация „Граждани за Сарафово“ , а на нея присъстваха общо около 50 души. Бе представена презентация, в която бе обърнато внимание, че постоянното полицейско присъствие е важно като превантивна мярка срещу извършването на престъпления и постигането на по-безопасна среда на живот. В слайдовете бяха включени снимки, от които е видно, че напоследък в квартала зачестяват хулиганските прояви, взломните кражби по домовете, нарушенията на пътя и отглеждането и производството на наркотици. 

На срещата присъства Тодор Тодоров, като представител на ПП „Единение“. Пред Искра.бг той изрази подкрепата си за жителите на квартала и надежда, че тяхното искане ще бъде изпълнено възможно най-скоро, тъй като е очевидно, че в района има такава необходимост. Той призова ресорните институции да се отнесат отговорно към казуса, който дълго време е бил подценяван. 

Източник: iskra.bgсподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!