петък, 31 май 2024 г.

Вижте плажа в Сарафово часове преди откриването му на 1.06.2024


Всички имоти в Сарафово на едно място - ТУК

Плажът в Сарафово е напълно готов за старта на Лято 2024, видя репортер на Грамофона нюз. Морската ивица е идеално почистена и обезпаразитена, съобщи за екипа ни стопанинът на плажа Иван Пачев.


Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

Той уточни, че официалният старт на сезона е 1 юни /събота/. Откриването съвпада с идеално време за море и високи температури по прогноза на синоптиците.

И тази година летовниците ще могат да се наслаждават на морето в свободната за плажуване зона. Тези от почиващите, които изберат шезлонг и чадър, трябва да си заплатят за тях. Тази година цената им поотделно е 6 лева.

При днешната ни обиколка на плажа направиха впечатление шезлонгите и чадърите, които са идеално подредени като в аптека. За сигурността на хората ще се погрижат опитни спасители, които ще работят на 7 поста.

„Винаги съм казвал, че гостите ни трябва да са доволни и затова целият ми екип държим на чистотата, безопасността и спокойствието на летовниците“, коментира концесионерът.

Освен приятен престой, гостите и жителите на Сарафово могат да се насладят на няколко заведения на плажа – пет ресторанта и бар, които ще ви донесат допълнителен комфорт.

През последните няколко години плаж Сарафово се превърна в едно от най-предпочитаните места на почивка. Ивицата не е прекалено препълнена с летовници и всяка година става все по-привлекателна с визията си.

Източник: gramofona.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!