събота, 4 май 2024 г.

Емил Павлов: Бургаската полиция не разполага с кадри за полицейския участък в Сарафово


ПОД НАЕМ Сарафово тристайни 800 лева - ТУК

На този етап ОДМВР Бургас не разполага с достатъчно кадри за полицейския участък в квартал „Сарафово”. Това зави за Грамофона нюз директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов.

Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

„Ще изготвим становище до министъра на МВР и в зависимост от кадровия потенциал и средства, с които разполагат ще видим дали ще бъдат отпуснати допълнителни служители” уточни директорът на ОДМВР старши комисар Емил Павлов.

Припомняме, че жителите на „Сарафово” поискаха в квартала да има полицейски участък. Хората се мотивираха, че през последно време престъпността там е нараснала. Сарафовци дори направиха подписка. На последната сесия на местния парламент на Бургас, той излезе с категорично послание до министъра на МВР. С 46 гласа „за“ общинските съветници подкрепиха докладна, разписана от всички политически сили, с която настояват от Калин Стоянов да се разкрие полицейски участък в бургаския квартал. За реда и сигурността в Сарафово сега отговаря Пето Районно управление – Бургас.

Източник: gramofona.com



сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

 

1 коментар:

Анонимен каза...

Без участък, малко фишове за населението, а с участък, ще Ви напълнят шортите с фишове - що си с фарове, що си без, що си спрял тука, ами колана??? Ами лична карта имаш ли, ми тя е в къщи - аре глоба!!! 😀😀😀

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!