петък, 28 юни 2024 г.

Затварят велоалеята към „Сарафово“ за велосипедисти и пешеходци


Получавайте най-новите оферти за ИМОТИ в Сарафово преди всички останали - ТУК

За четвърта поредна година Бургас посреща стотици състезатели по триатлон, които ще се борят за призовите места в първото за сезона състезание от календара на Българска асоциация по триатлон. То ще се проведе на 29-30 юни. Арена на събитията ще бъдат Северен плаж, алеята към кв. „Сарафово“ и ул. „Поморийска“.

Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

За нормалното и безопасно протичане на турнира ще се наложи да изтърпим временни транспортни ограничения. От 7 часа на 28.06.2024 г. - петък, до 15 часа на 30.06.2024 г. - неделя, улица „Поморийска“ и паркинг „Капани“ в Приморски парк ще бъдат затворени за движение и паркиране на автомобили. За целта ще бъде въведена временна организация. Ул. „Поморийска“ ще бъде затворена за преминаване на автомобили в участъка от ул. „24-ти Черноморски пехотен полк“ до паркинг „Капани“.

Призоваваме водачите на автомобили до 07:00 часа на 28.06.24 г. – петък, да освободят зоната за платено паркиране по улицата и паркинга. По време на провеждането на събитието ще бъде въведена организация за пешеходците и велосипедистите в Приморски парк. Участъкът, който ще бъде затворен за велосипедисти и пешеходци, е велоалеята към „Сарафово“, в участъка от паркинг „Капани“ до бариерата на Солниците. Пешеходци и  велосипедисти ще бъдат пропускани от доброволци на събитието във времето, когато по трасето няма състезатели. Стартът на събитията е от 07:00 часа в събота, 29.06.24 г. Достъпът до търговските обекти също ще бъде затруднен в двата дни.

В състезанието ще вземат участие национално представени спортни клубове, членове на БАТ. Началото ще бъде дадено с три от възрастовите групи: Мъже/Жени +19 г., Младежи/Девойки 17-18 г. и Старша възраст 15-16 г. В неделя, 30 юни, участие ще вземат най-малките възрастови групи: Младша възраст 13-14 г., Деца 11-12 г. и най-малките - „Бенджамин“, 10 год. и по-малки.

Състезанието ще се проведе с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Български спортен тотализатор и Община Бургас.

Източник: Община Бургассподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай


3 коментара:

ВЕЛО ВЕЛО каза...

ЧЕ ТО ИМА ЛИ ВЕЛОАЛЕЯ ЗА САРАФОВО ? ))))

Анонимен каза...

hahaha

Анонимен каза...

to edna aleia za chudo i prikaz

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!